tudjon meg többet rólunk

Kalmár Plusz Kft. – Kenőanyag Szaküzlet Miskolc

Cégünk 2011. novemberében alakult magántőkéből. Akkor a cég profilja ügynöki tevékenység és kiskereskedelem volt, ami sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
2014. decemberében egy teljes átalakuláson ment át cégünk és immár a fő profil a gépjárműüzemanyag-kiskereskedelem lett. Ügyvezetőként és egyben értékesítőként elmondhatom, hogy több, mint 14 éves tapasztalattal rendelkezem a kenőanyag- kereskedelemben.
 
Minden típusú járműbe, kenőanyagok széles választéka.Motorolaj,hidraulikaolaj,fékolaj,kenőzsírok.
Közvetlenül az importőröktől vásároljuk a kenőanyagokat,
így is törekedve arra, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsuk, megfizethető áron.
Követjük a piac mozgását, figyeljük a vevők igényeit és ehhez igazodva próbáljuk meg szélesíteni a termékpalettánkat.
2015. februárjában nyitottuk meg Kenőanyag Szaküzletünket Miskolcon a Soltész Nagy Kálmán utcában. Az üzlethelyiség kiválasztásánál nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy az üzlet olyan helyen legyen Miskolcon, ami könnyen megközelíthető, az ingyenes parkolási lehetőség adott legyen és az áruszállítás és rakodás is gördülékenyen menjen.
Az üzletben alapvetően kenőanyagokat és kenőzsírokat forgalmazunk. Néhány hónap alatt viszont eljutottunk odáig, hogy folyamatosan bővítjük az árukészletet és egyre több profilt emelünk be a tevékenységeink közé. Így már személygépjármű szállítással is foglalkozunk, valamint a forgalmazott termékek közé felvettük az autóalkaltrészeket, szerszámokat, gumiabroncsokat, akkumulátorokat, autó- és motorápolási termékeket is.
Kalmár Plusz Kft. – Kenőanyag Szaküzlet

Telephely: 3529 Miskolc – Soltész Nagy Kálmán utca 21/A (szaküzlet)

Székhely: 3529 Miskolc, Budai József utca 40. (cégjegyzék)
Telefon: +36-46/780-442 | +36-30/723-6505
E-mail: kalmarplusz@gmail.com

 

Cégünk filozófiája három elven alapul:
1.) Rugalmasság -> Fokozottan figyelünk partnereink kéréseire és kívánságaira, a velünk szemben támasztott igényeikhez minél rugalmasabban alkalmazkodva igyekszünk a legjobbat nyújtani.

2.) Komplexitás -> Mi szeretnénk ügyfeleink válláról levenni terheinek egy részét azzal, hogy széleskörű szolgáltatást nyújtunk a tanácsadástól kezdve egészen a termék kiszállításáig.

3.) Hosszútávú gondolkodás -> Igen, a világ folyamatosan változik, mégis mindenkinek szüksége van biztos pontokra, melyekre bármikor támaszkodhat. Mi ezt tartjuk szem előtt, ez motivál minket munkánk során. Igyekszünk ügyfeleinknek hosszú távon is megbízható partnerei lenni.